ЕКЗАМЕН
Схема розділу
-
Виділено
I. ПІДГОТОВКА ДО ЕКЗАМЕНУ
Екзаменаційний білет складатиметься з двох частин:
- Теоретична частина містить 20 тестових завдань за темами курсу (20 тестових завдань × 1,0 бал./тест = 20,0 балів). Вага в підсумковій оцінці за екзамен становить 80 %.
- Практична частина містить 1 задачу (1 задача × 5,0 бал./зад. = 5,0 балів). У відповіді студент подає короткий запис розв’язання задачі. Формат відповіді: (1) заповнення текстового поля для відповіді; (2) виконання розв’язку від руки на аркуші, його фотографування та завантаження у відповідне поле (див. рис. 1). Вага в підсумковій оцінці за екзамен становить 20 %.
Рис. 1
ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТИНА
Перш, ніж перейти безпосередньо до тестування, повторіть навчальний матеріал за темами курсу (в дужках зазначено, яка кількість тестових завдань з кожної теми буде входити до екзаменаційного білета):
- Теорія підприємств і основи підприємництва (2 тестових завдання);
- Трудові ресурси підприємства (2 тестових завдання);
- Продуктивність праці та методи її вимірювання (2 тестових завдання);
- Основні фонди та оборотні засоби підприємства (4 тестових завдання);
- Нематеріальні ресурси та активи (1 тестове завдання);
- Інвестиційні ресурси підприємства (2 тестових завдання);
- Якість і конкурентоспроможність продукції (1 тестове завдання);
- Оплата праці на підприємстві (2 тестових завдання);
- Витрати та ціни на продукцію (2 тестових завдання);
- Фінансово-економічні результати діяльності підприємства та ефективність (2 тестових завдання).
ПРАКТИЧНА ЧАСТИНА
Приклади розв’язання задач містяться в курсі (відповідно до тем).
II. ЕКЗАМЕН
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!!!
- Початок: 13 травня з 8 год. 00 хв.
- Завершення: 15 травня до 20 год. 00 хв.
- Кількість спроб: 2
- Метод оцінювання: краща оцінка
- Обмеження у часі: 1 год. 30 хв.