Section outline

  • Highlighted

    I. ПІДГОТОВКА ДО ЕКЗАМЕНУ

    Екзаменаційний білет складатиметься з двох частин:

    1. Теоретична частина містить 20 тестових завдань за темами курсу (20 тестових завдань  × 1,0 бал./тест = 20,0 балів). Вага в підсумковій оцінці за екзамен становить 80 %.
    2. Практична частина містить 1 задачу (1 задача × 5,0 бал./зад. = 5,0 балів). У відповіді студент подає короткий запис розв’язання задачі. Формат відповіді: (1) заповнення текстового поля для відповіді; (2) виконання розв’язку від руки на аркуші, його фотографування та завантаження у відповідне поле (див. рис. 1). Вага в підсумковій оцінці за екзамен становить 20 %.

    Рис. 1

    ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТИНА

    Перш, ніж перейти безпосередньо до тестування, повторіть навчальний матеріал за темами курсу (в дужках зазначено, яка кількість тестових завдань з кожної теми буде входити до екзаменаційного білета):

    • Теорія підприємств і основи підприємництва (2 тестових завдання);
    • Трудові ресурси підприємства (2 тестових завдання);
    • Продуктивність праці та методи її вимірювання (2 тестових завдання);
    • Основні фонди та оборотні засоби підприємства (4 тестових завдання);
    • Нематеріальні ресурси та активи (1 тестове завдання);
    • Інвестиційні ресурси підприємства (2 тестових завдання);
    • Якість і конкурентоспроможність продукції (1 тестове завдання);
    • Оплата праці на підприємстві (2 тестових завдання);
    • Витрати та ціни на продукцію (2 тестових завдання);
    • Фінансово-економічні результати діяльності підприємства та ефективність (2 тестових завдання).

    ПРАКТИЧНА ЧАСТИНА

    Приклади розв’язання задач містяться в курсі (відповідно до тем).

    II. ЕКЗАМЕН

    Підготовка до іспитів. Поради абітурієнтам » ЗЗБНВК №106

    ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!!!

    • Початок: 13 травня з 8 год. 00 хв. 
    • Завершення: 15 травня до 20 год. 00 хв.
    • Кількість спроб: 2
    • Метод оцінювання:  краща оцінка
    • Обмеження у часі: 1 год. 30 хв.